TIBETSKÁ KEFÍROVÁ HOUBA

Ano, tato úžasná kefírová kultura každý den promění mléko ve velmi chutný kysaný mléčný nápoj, který dodá našemu trávicímu traktu obrovské množství prospěšných laktobacilů. Každodenním popíjením kefíru tak intenzivně pracujeme na stimulaci našeho imunitního systému a zvyšujeme tím naši obranyschopnost proti virům, nežádoucím bakteriím, plísním i kvasinkám. Tibetská houba má řadu prospěšných účinků na celkové zdraví a dokáže mnohé zdravotní obtíže odstranit. Kefír je navíc vhodný i pro jedince s intolerancí laktózy, protože během kvasného procesu houba laktózu spotřebovává. Kefírka se neustále množí a dorůstá. Přebytky proto můžete rozdávat dalším zájemcům o výrobu domácího kefíru a nebo nechat svému pejskovi😁, kterému taktéž laktobacily velmi prospívají. Toť inspirace pro pečlivé a milující páníčky😉. Toto je naše úžasná tibeťanka😊:

P_20200406_132826_1_1